Bezoekadres:      Molensingel 47      6229 PB Maastricht        +31 6 50 47 20 82       

Goede communicatie is een kunst

Filosofie

Communiceren door middel van belevingen en emoties is de krachtigste wijze van een boodschap overbrengen. Volgens deze wetenschap werkt Ça Va Bien. Het creëren van een beleving is de kunst van communicatie.

Freelance

Ça Va Bien werkt op freelance- en projectbasis. Hierdoor kunt u eenvoudig Ça Va Bien ten hulp vragen wanneer u tijdelijk een extra helpende hand nodig heeft of een vaste advies partner in zaken van uw branding wil hebben.

Fabienne Meijers

Fabienne is breed opgeleid op het gebied van vormgeving en communicatie. Ze heeft een grafische en productvormgeving opleiding genoten en aansluitend haar kennisvlak uitgebreid met de Master opleiding Interactive Hypermedia Studies aan de University of Westminster te Londen. Vervolgens heeft zij werkervaring opgedaan in het vak en heeft daarna, als fulltime freelancer, van haar passie haar werk gemaakt.

Veldeke Krink Mestreech

Veldeke Krink Mestreech zet zich in voor het behoud van de maastrichtse taal en cultuur. Fabienne, geboren en getogen in Maastricht, maakt deel uit van het PR-team, dit team is in het leven geroepen om de naamsbekendheid en imago van de Krink te verjongen. Sindsdien heeft het ledenaantal een explosieve groei meegemaakt en is de gemiddelde leeftijd behoorlijk gezakt. Mede door een betere vertegenwoordiging op het web en een huisstijl redesign is dit mogelijk gemaakt. Voor Veldeke Krink Mestreech heeft Ca Va Bien o.a. een uitgave vormgegeven over Dr. Joseph Endepols door Lou Spronck. wwww.veldekemestreech.nl